Kookstudio Delizioso

Kookstudio Delizioso is een kookstudio en delicatessen-speciaalzaak, gevestigd in Veenendaal. We beschikken over twee studio's. In de studio op de benedenverdieping kunt u koken met een groep van 6 t/m 20 personen. Boven in de studio kunt u koken met een groep van 6 tot 16 personen.

Het is ook mogelijk om beide studio's te reserveren. Het ongedwongen samenzijn staat natuurlijk voorop bij Delizioso. Ook heeft kookstudio Delizioso zakelijke arrangementen . Er is de mogelijkheid om eerst te vergaderen of om aan teambuilding te werken. Aansluitend kunt u gezamenlijk koken en eten. Naast workshops in groepsverband kunt u zich ook individueel inschrijven voor een workshop. Deze workshops zijn voornamelijk bedoeld om uw kookvaardigheden te vergroten. Onder professionele begeleiding leert u nieuwe of juist authentieke gerechten te bereiden. Delizioso verzorgt ook catering, dit kan van een eenvoudig hapje tot een complete feestavond.

Delizioso heeft ook een delicatessen-speciaalzaak met voornamelijk mediterrane producten zoals buitenlandse vleeswaren, kazen, olijven, tapas en olie-en azijn. Ook hebben wij een breed wijnassortiment, waaronder de huiswijn: DOMITIA. Deze wijn komt van onze eigen wijngaard die gelegen is in het franse Meze in de streek Languedoc Roussillon.