FacebookTwitterLinkedIn

Kookstudio Delizioso

Kookstudio Delizioso is een kookstudio en delicatessenwinkel, gevestigd in Veenendaal. We beschikken over twee studio's. In de studio op de benedenverdieping kunt u koken met een groep van 6 t/m 20 personen. Boven in de studio kunt u koken met een groep van 6 tot 16 personen.

Het is ook mogelijk om beide studio's te reserveren. Het ongedwongen samenzijn staat natuurlijk voorop bij Delizioso. Ook heeft kookstudio Delizioso zakelijke arrangementen . Er is de mogelijkheid om eerst te vergaderen of om aan teambuilding te werken. Aansluitend kunt u gezamenlijk koken en eten. Naast workshops in groepsverband kunt u zich ook individueel inschrijven voor een workshop. Deze workshops zijn voornamelijk bedoeld om uw kookvaardigheden te vergroten. Onder professionele begeleiding leert u nieuwe of juist authentieke gerechten te bereiden. Delizioso verzorgt ook catering, dit kan van een eenvoudig hapje tot een complete feestavond.
Delizioso heeft ook een delicatessenwinkel met voornamelijk mediterrane producten. Wij hebben een breed wijnassortiment, waaronder de huiswijn: DOMITIA. Deze wijn komt van onze eigen wijngaard die gelegen is in het franse Meze in de streek Languedoc Roussillon.